Dinamo câștigă cu Sepsi. Marcatorul unicului gol, anunță: “Părerea mea e că cel mai mult ne-a lipsit…”

Echipa antrenată de Uhrin a obținut a doua victorie la rând, după 1-0 cu Sepsi. Dinamo putea deschide scorul în minutul 24, însă Mihai Neicuțescu a irosit ocazia și a trimis în bară.

Sepsi a avut șansa să marcheze la ocazia lui Safranko, dar lovitura a dat-o Dinamo, în minutul 84: Daniel Popa a adus cele trei puncte cu o reușită superbă.

Atacantul în vârstă de 24 de ani, a intrat pe teren în repriza secundă, iar la final, acesta a vorbit despre meci, dar și despre cele ce se petrec la clubul de fotbal.

Am avut foarte multe ocazii, dar important e că am luat cele trei puncte. Avem nevoie de puncte în continuare. Aveam nevoie de o schimbare, dar și cu cei cu care am lucrat înainte a fost foarte bine.

Părerea mea e că cel mai mult ne-a lipsit Dan Nistor, e un jucător-cheie și asta se vede. Cu siguranță Dan ar fi fost chemat la națională, dar acum a venit după o accidentare.

S-a văzut și în această seară că am început să jucăm din ce în ce mai bine. Avem de lucru și vom arăta mult mai bine”, a declarat Daniel Popa la finalul partidei.

Lasă un răspuns