Reacția oficialilor arădeni după ce au aflat că vor juca cu Dinamo în Cupa României. Unde s-ar putea disputa partida

Astăzi, Dinamo și-a aflat adversara din şaisprezecimile Cupei României. „Câinii”, se vor deplasa la Arad pentru partida cu UTA Arad.

Laszlo Balint (40 de ani) a vorbit după tragerea la sorți: „Am spus-o dinainte că ne dorim un adversar puternic, o echipă tare și asta am primit. Dinamo rămâne Dinamo, chiar dacă nu e acolo unde istoria o cere. Dușan și-a pus rapid amprenta asupra echipei, se simte aportul lui. Va fi un meci frumos, între două echipe de tradiție. E clar ca Dinamo e favorită prin prisma eșalonului în care joacă, a experienței, dar nu dați UTA ca victimă sigură.

Mai sunt însă destule zile până la acest meci, iar eu îmi concentrez atenția spre campionat, unde ne așteaptă meciuri grele. Îmi doresc ca oamenii din conducere să găsească o soluție pentru ca acest meci să se dispute la Arad. Acest oraș merită un astfel de meci. Sperăm că se vor face eforturile necesare ca acest lucru să fie posibil.

Lucrările sunt accelerate. Mai sunt mici lucruri de pus la punct. Gazonul și câteva lucrări la interior, la nivelul vestiarelor. Probabil că în luna aprilie a anului viitor vom putea juca pe stadionul nostru. Acest eveniment se va corela și cu împlinirea a 75 de ani de UTA și am înțeles ca se pregătește un meci special, un spectacol pentru suporterii noștri”, a declarat antrenorul arădenilor pentru gsp.ro.

  • Dinamo şi UTA s-au întâlnit ultima oară în urmă cu mai bine de 11 ani, în ultima etapă a Ligii 1 din sezonul 2007-2008. ”Câinii” s-au impus atunci cu 3-1.

Lasă un răspuns