Dinamoviștii, dezamăgiți de rezultatul cu Astra Giurgiu. „În repriza a doua noi am rămas la vestiar și ei au ieșit pe teren

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, 3-2, pe Dinamo, în etapa a zecea a Ligii 1, iar la finalul meciului Mihai Popescu,Robert Moldoveanu și Dan Nistor, au explicat cauza eșecului de la Giurgiu.

Mihai Popescu: “Am condus la pauză, dar am intrat mai relaxați în repriza a doua. Am vorbit ceva la vestiar, însă am făcut numai greșeli pe teren. Budescu e un jucător bun, a demonstrat asta pe teren, dar nu e singurul jucător de pe teren. Am jucat 11 contra 11. Orice înfrângere este grea pentru echipă, mai ales că ne apropiam de loc de play-off. Asta este. Mergem înainte și pregătim meciul de la Arad, iar apoi cel cu Voluntari. Am făcut niște meciuri în trecut, iar o înfrângere în scade din moral”.

Robert Moldoveanu: “Este o înfrângere drastică și nu trebuia să se întâlmple așa. Trebuie să mergem înainte pentru că așa este fotbalul. S-au făcut mici greșeli, dar mister trebuie să vorbească despre asta. Am meciul cu UTA și trebuie să câștigăm, iar apoi cel cu Voluntari. Budescu a făcut diferența în această seară, dar o echipă are 11 jucători. Am înscriu un gol dar nu am ajutat echipa deloc”.

Dan Nistor: “Prima repriză nu au ajuns la poartă, iar în repriza a doua noi am rămas la vestiar și ei au ieșit pe teren. Am vorbit niște lucruri importante la vestiar și nu am făcut nimic. Nu înțeleg acele greșeli copilărești. Când îți dă cineva mingea și scapi singur cu portarul e normal ca Budescu să înscrie. Când nu i-am dat mingea nu a atins-o. S-a schimbat foarte mult jocul de la venirea lui Dusan Uhrin. Am auzit că au fost ceva incidente cu cei de la Astra, dar nu știu nimic mai mult. Te pupă cineva când pierzi? E normal să te apostrofeze când pierzi. E prea devreme să vorbim despre play-out. Eu spun totul în față, o spun și în vestiar. Toți greșim, și eu greșesc pentru că sunt om. Nu e o cădere fizică.”