Dusan Uhrin jr. nu reușește să continue parcursul pozitiv pe banca lui Dinamo

Dinamo a pierdut meciul jucat pe stadionul Marin Anastasovici, scor 2-3, cu Astra Giurgiu, în runda a 10-a din Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Mihai Popescu și Robert Moldoveanu au vorbit după terminarea partidei de la Giurgiu.

Partida de la Giurgiu a avut două reprize diametral opuse. În primul act, Dinamo a controlat jocul, a deschis scorul şi a părut că este echipa mai matură, mai pregătită să pună mâna pe cele trei puncte. Dinamoviştii s-au întors cu lecţiile nefăcute de la vestiare, s-au relaxat, iar Constantin Budescu i-a pedepsit în stilul caracteristic. „Costică” a inventat două execuţii şi o pasă care a „descreţit” apărarea „câinilor”, mingea a ajuns la Răduţ care l-a lăsat singur cu portarul pe Crepulja, marcatorul golului victoriei. În consecinţă, Constantin Budescu a fost declarat omul meciului.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo este pe locul 9, cu 10 puncte, în timp ce Astra este pe locul 6, primul de play-off, cu 15 puncte. Etapa următoare, Dinamo va joaca acasă, cu FC Voluntari, vineri, 27 septembrie.