VIDEO | Diego Fabbrini e hotărât să revină mai repede pe teren!

“Câinii” sunt pregătiți pentru a relua campionatul, la sfârșitul săptămânii. Echipa noastră va întâlni Gaz Metan Mediaș, vineri (18/10). Partida se va desfășura pe stadionul Dinamo, iar biletele de acces, sunt cuprinse între 10-20 de RON.

Diego Fabbrini s-a accidentat în meciul Astra-Dinamo, scor 3-2. După accidentarea la gleznă. Italianul de la Dinamo face niște exerciții fizice extrem de solicitante pentru a-și testa forța.

“În funcție de niște controale medicale pe care trebuie să le facă peste două săptămâni, el va reveni la antrenamente. Dacă totul este bine, Diego ar putea intra la meciul cu Cupă de la finalul lunii, cu Foresta Suceava”, a spus Florin Prunea.

Italianul a semnat pe 22 august un contract pe 3 ani cu echipa din Ștefan cel Mare după o experiență nereușită la ŢSKA Sofia. Venirea lui a fost un mare plus pentru “câini”, cu el pe teren, la primul meci, ei au câștigat categoric cu Hermannstadt, scor 3-0, au bătut Sepsi și au făcut un egal cu FC Botoșani. Din păcate pentru dinamoviști, el s-a accidentat în ultima înfrângere a lui Dinamo la Giurgiu, pe 21 septembrie și nu se știe cu exactitate când va reveni sub comanda lui Dusan Uhrin.

“Îmi doresc enorm să revin cât mai repede pe gazon și voi face totul să mă recuperez cât mai repede și să încercăm împreună cu ceilalți colegi să-i facem fericiți pe suporterii noștri”, a declarat Diego Fabbrini.

Lasă un răspuns