Florentin Petre a reacționat, după zvonul că Patrick va părăsi Farul: „Aș fi vrut să-l întreb pe jurnalist, care e sursa informației”

Patrick Petre, 22 de ani, a fost lăsat de antrenorul Ianis Zicu în afara lotului pentru jocul de la Piteşti, cu Campionii FC Argeş și este aproape să fie dat afară de la Farul, după un nou episod de indisciplină.

Fostul jucător al lui Dinamo, ar fi petrecut până dimineaţă într-un bar, chiar înaintea meciului. Conform telekomsport.ro, Patrick Petre a fost surprins într-un bar, spre dimineaţă, iar oficialii Farului au aflat că a încercat să-şi convingă şi alţi tineri colegi să-l însoţească.

Tatăl acestuia, a luat imediat atitudine și a transmis un mesaj. Acesta a și-a exprimat punctul de vedere pe contul său de Facebook. „Piticul”, așa cum era poreclit în Ștefan cel Mare, spune: „Faptul că-i sunt părinte lui Patrick, nu numai că n-a fost un avantaj dar asta a făcut din el o țintă.
O mișcare greșită, insesizabilă pentru unii, lui i-a fost fatală. A fost tăvălit de presă de parcă ar fi fost un infractor și despre rezultatele bune, munca asiduă și talentul înnăscut, abia s-a scris în treacăt.
Patrick e fiul meu și n-am avut niciodată pretenția să facă ce-i dictez. I-am lăsat libertatea să aleagă așa cum face orice părinte care înțelege că atitudinea și temperamentul copilului său, nu se pot impune cu biciul.

Într-un cotidian sportiv, de nivel mediu, pe care azi din întâmplare am ajuns, era o informație care suna mai mult a cancan: ”Patrick Petre este aproape să fie dat afară și de la Farul…” Aș fi vrut să-l întreb pe jurnalist, care e sursa informației, cum a verificat-o, câtă veridicitate are și ce înseamnă în opinia lui de jurnalist ”Aproape să fie dat afară”?
Nimic nu mă mai miră: cultura, politica, sportul…toate sunt devalorizate și din păcate acest fenomen poate distruge cariere, poate cauza durere și nimeni, dar NIMENI, nu-și asumă dauna.
Pentru că…ghice ce?…semnatarul articolului n-are nume. Înțelegi, stimate jurnalist că între Patrick și dumneata, este o imensă diferență: el se recomandă în orice context. Dumneata, nu-ți asumi nici propriul nume pe articolul pe care l-ai emanat, copiindu-l de pe un site al suporterilor (deloc profesioniști, se înțelege)!

Patrick nu se oprește aici și nici nu se împiedică de niște fraze dintr-o fițuică aproape necitită! Va merge mai departe pe drumul deja ales al sportului.Dumneata, vei continua să scrii, călcând, în chip nedrept, munca celorlalți în picioare?”, a scris Florentin Petre pe contul său.

  • În cariera sa, Patrick Petre a jucat în Liga 1 pentru Dinamo, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Poli Iaşi.

Lasă un răspuns