VIDEO | Dusan Uhrin Jr, după victoria cu Viitorul Constanța: „Trebuie să ne uităm înainte”

Dinamo a învins Viitorul cu 3-2 în în Ștefan cel Mare, în etapa a 14-a din Liga 1! Cu trei victorii în ultimele patru meciuri, ‘câinii roșii’ s-au apropiat de zona play-off-ului. Antrenorul ceh Dusan Uhrin, se apropie tot mai mult de locuri de playoff, iar victoria cu Viitorul, scor 3-2, a venit într-un moment perfect.

Dinamo a jucat foarte bine și a condus cu 3-0, după reușitele lui Perovic (29′), Sorescu (30′) și Filip (61′). Jucătorii Viitorului au avut o reacție de orgoliu în ultimul sfert de oră, iar Iancu (76′) și Boboc (79′) au înscris.

„Fiecare meci este important pentru noi. Nu contează cu cine jucăm… ne-am pierdut concentrarea și am primit două goluri. Trebuie să rezolvăm această problemă, cred că n-am făcut îndeajuns astăzi.

Am vrut să-i forțăm să facă greșeli, am fost agresivi, mai ales pe părțile laterale. Trebuie să ne uităm înainte, nu contează câte puncte am adunat până acum.

Nu vreau să vorbesc despre bani. Eu nu joc pentru bani, joc pentru suporteri. Toată lumea de pe teren face asta. Eu nu sunt supărat, situația a fost normală până acum. Nu știu cine a dat altă informație, nu este adevărată„, a spus Dusan Uhrin la finalul partidei.