Florin Prunea așteaptă un nou patron. Vezi pe cine mizează

Ionuț Negoiță a anunțat marți că va renunța la 51% din acțiunile lui Dinamo pentru 1 leu + 500.000 de euro, reprezentând datoriile clubului. Totodată, omul de afaceri a mai anunțat că 1 milion de euro este suma pentru care va renunța la toate acțiunile pe care le deține (93% din clubul alb-roșu).

Imediat după acest anunț, Viorel Cataramă a declarat, pentru MEDIAFAX, că e interesat să cumpere 50.1% din acţiunile clubului Dinamo, oferta fiind deja înaintată. El a afirmat că datoriile pe care clubul le are sunt rezonabile şi că îşi doreşte relansarea acestuia şi revenirea în cupele europene.

Totul se va discuta astăzi, întâlnirea oficială dintre el și Negoiță, a fost discutată și de către Florin Prunea.

Președintele „câinilor” a vorbit despre venirea lui Cataramă la conducere.

„Nu poate să intre Dinamo în faliment. Fața de alte echipe, suntem departe de faliment. Au datorii de milioane de euro, noi avem datorii câteva salarii. Nu știu nimic legat de întâlnirea dintre domnul Negoiță și domnul Cataramă. Ar fi ceva pozitiv, domnul Cataramă știe ce inseamna sportul, a fost actionar la un club.

Nu ar fi o problema pentru noi. Este important ca cei care ne ocupam de echipa sa ne ocupam de partea sportiva”, a declarat Prunea la Pro X.