CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Dusan Uhrin: „Cine nu vrea să rămână e liber să plece!”

Dusan Uhrin a susținut o conferință de presă înaintea meciul cu CFR. Antrenorul „câinilor” a reacționat după ultimele zvonuri, în care se anunţă că italianul Mattia Montini ar vrea să plece de la Dinamo Bucureşti.

”Nu am vorbit despre asta cu el. Dar vă spun că nu este numai cazul lui. Cine nu vrea să rămână e liber să plece. Jucătorii trebuie să fie conştienţi că joacă la Dinamo şi trebuie să aibă onoare pentru a juca aici. Mie nu mi-a spus nimic, nu mă interesează astfel de lucruri.

Ăsta e un articol de presă şi nu ştiu cât de adevărat este. Nu ştiu nimic. Am auzit zvonuri, dar pe masă nu avem nicio ofertă”, a spus Duşan Uhrin.

de Dan Petrescu pentru ceea ce a făcut în această perioadă la Dinamo, Uhrin i-a întors serviciul adversarului său din următoarea rundă a Ligii 1

”Nu cred că am făcut minuni. El a făcut minuni cu CFR, pentru că s-a calificat în Europa League în acest sezon, un obiectiv foarte mare, şi a jucat foarte bine în Europa League. Are jucători foarte buni, nici nu ştiu unde i-a găsit, dar ar putea afişa foarte bine două echipe. Nu vreau să vorbesc despre o primă echipă şi o echipă de rezerve, pentru că toată lumea joacă la fel de bine. Şi a jucat aceste două competiţii foarte bine”, a spus antrenorul echipei noastre.

Tehnicianul ceh, consideră pe CFR, favorită în această partidă: ”Obiectivul nostru, ţinând cont că jucăm acasă, este să luăm cele trei puncte. Dar ştim că va fi foarte dificil. Nu cred că jucătorii CFR-ului vor fi obosiţi, pentru că sunt obişnuiţi să joace meciuri puternice de trei ori pe săptămână”.

  • Dinamo – CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 19:00, pe stadionul Dinamo.

Lasă un răspuns