Ionel Dănciulescu a răbufnit, după cele spuse de: “Moșul de la palat”

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, a transmite un mesaj concret, după ce Gigi Becali a dezvăluit că este din nou interesat să-l aducă pe Dan Nistor la FCSB.

Fostul deținut, este gata să profite, aşa cum a mai procedat, de exemplu, în cazul lui Harlem Gnohere.

“E posibil să îl luăm pe ăsta de la Dinamo, pe Nistor, dar mi-e frică, face gălăgie dacă nu joacă și la FCSB nu știe dacă e titular. S-ar putea să strice atmosfera la noi”, a declarat Becali, la Digi Sport.

Ionel Dănciulescu, infirmă însă categoric mutarea. Acesta nu concepe o despărțire de căpitan în perioada de mercato din iarnă iar Nistor nu este interesat de o mutare la marea rivală.

“Nistor a plecat…în vacanţă. Moşu’ de la Palat vorbeşte multe, Nistor mai are un an şi jumătate de contract. Nici el nu-şi doreşte să plece la FCSB, am vorbit cu el. Va pleca dacă va fi o ofertă bună de afară. Eu nu-l văd pe Nistor ducându-se la FCSB.

Nu ne gândim la o strategie fără Nistor. Dinamo se va reinventa dacă pleacă, îl avem pe Fabbrini, a avut ghinion, dar e un jucător cu calitate individuală extraordinară. La noi a fost pur ghinion, a făcut o fisură, la Botoşani nu a avut multe probleme fizice,” a dezvăluit directorul sportiv Ionel Dănciulescu, pentru sursa mai sus citată.

  • În 2018, Dan Nistor a fost dorit insistent de Gigi Becali la FCSB. Dinamovistul a fost implicat într-un scandal cu fanii și conducerea clubului din Ștefan cel Mare, când s-a aflat că își dorește să plece la rivală.
  • Dan Nistor a marcat 4 patru goluri și a oferit 10 pase decisive în cele 16 partide în care a jucat în acest sezon din Liga 1.

Lasă un răspuns