Marius Niculae este de părere că titlul de cel mai bun jucător al României, trebuia acordat unui fost coechipier: “Ah, păcat că nu a fost ales”

Chiar dacă Puşcaş sau Ionuţ Radu au primit distincţii pentru prestaţiilor lor din acest an, cel mai bun jucător român al anului este altul în opinia lui Marius Niculae (38 de ani).

Fostul atacant al lui Dinamo e impresionat de parcursul lui Ștefan Radu în Italia și l-ar fi votat pe Radu: ”Radu Ştefan! (reporter – nu l-a ales nimeni ) Ah! păcat, că e cam singurul jucător care joacă la o echipa mare! Da?! Din punctul meu de vedere să joci la o echipa mare şi să baţi atâtea recorduri şi să iei şi Supercupa în faţa unui Juventus cu Ronaldo…mi se pare absurd să nu-l alegi, din punctul meu de vedere, ca şi jucător de fotbal”, a mărturisit Niculae pentru Telekom Sport.

”E ciudat. Nu mai avem atacanţi care cam asta-şi alegea toata lumea! Ronaldo nu este atacant?! Cam asta îşi ia lumea ca şi idoli. Din nefericire ăsta e adevărul, să speram ca vor veni din spate jucatori care vor face performanţă”, a mai completat fostul mare atacant al lui Dinamo.

  • Ștefan Radu (33 de ani), are în palmares şase trofee, fiind unul dintre cei mai titraţi jucători din istoria clubului Lazio, alături de Almeyda, Mancini, Salas, Ballotta, Boksici şi Stankovici.
  • Românul este la echipa Lazio de 12 ani, perioadă în care a câştigat de trei ori Cupa Italiei şi tot de trei ori Supercupa Italiei.

Lasă un răspuns