Geani Kiriță a analizat mutarea lui Nistor și susține că s-au făcut cel puțin două greșeli

Transferul lui Dan Nistor, la Craiova, mutare oficializată de Florin Prunea: „Îi doresc multă baftă lui Dan la Craiova”.

Decizia luată de conducere clubului, este contestată de suporteri, dar și de foști jucători ai lui Dinamo. Fost căpitan al lui Dinamo și figură emblematică pentru suflarea roș-albă, Geani Kiriță susține că în cazul lui Nistor s-au făcut cel puțin două greșeli: acum, când a fost vândut pe acest preț, dar și atunci când s-a decis ca o imagine cu chipul lui Nistor să fie aplicată pe autocarul clubului în semn de simbol al echipei.

„Nu era cazul să fie vândut pe atâția bani, dar nu e primul cu care se procedează așa, că a mai fost și Costache. E o sumă jenantă pentru un jucător reprezentativ. Poate ei au o strategie și noi nu o înțelegem. Dacă eram implicat, era altceva, dar noi, suporterii, nu avem nicio putere. Dacă asta e politica lor…”, a declarat Giani Kiriță pentru ProSport.

Giani Kiriţă este indignat şi de faptul că Dinamo cedează uşor un jucător a cărui imagine a fost imprimată pe autocarul clubului ca şi cum ar fi fost o legendă.

„Sunt alți jucători care merită să fie pe autocar, de la Cornel Dinu la Cătălin Hîldan. Din actuala generație nu are cine să fie pus, cu tot respectul, pentru că nu au făcut nicio performanță pentru Dinamo. Problema e că dacă în conducere ar fi fost cineva care ar fi făcut performanțe pentru Dinamo, s-ar fi ridicat și spunea: Stați puțin, oameni buni. Dacă punem pe cineva pe autocar, hai să punem pe cineva care reprezintă Dinamo pe viață, nu care la prima ofertă vine și zice :Eu plec!

Eu nu vorbesc de dragul de a mă auzi vorbind, vorbim de ceea ce trebuie făcut la un club ca Dinamo. La domnul Negoiță, dacă vine un băiat cu un laptop și zice:Hai să luăm jucătorul ăla, cred că îl ia și îi dă un post în club”, a mai spus Kiriţă.

  • Mijlocașul de 31 de ani a ajuns din această seară în Craiova și va semna contractul cu echipa olteană încă din această seară. Luni dimineață, Nistor va efectua vizita medicală alături de noii săi colegi, urmând ca marți să plece cu lotul condus momentan de Corneliu Papură în cantonamentul din Antalya.