Mircea Lucescu a dezvăluit de ce nu vrea să cumpere Dinamo

Dinamo se pregătește să-și vândă căpitanul. Dan Nistor va pleca la Craiova pentru 300.000 de euro. O altă problemă, este că Ionuț Negoiță, nu a găsit un cumpărător, el nemai finanțând clubul.

Mircea Lucescu (74 de ani) a analizat situația critică de la Dinamo și a dezvăluit de ce a refuzat să cumpere clubul.

“Dinamo trebuia redresată, nu lăsată de izbeliște. Trebuie să investească cineva care să aibă venituri. Să zicem că aș cumpăra Dinamo, dar ce fac? Aș ține echipa un an doi, apoi s-ar ajunge în aceeași situație. N-am de gând să mă fac de râs, în niciun caz.

Cea mai bună soluție pentru Dinamo este ca domnul Badea, care a făcut rezultate bune cu echipa în anii ’90, să se întoarcă spre echipă. Are potențial, are tot ce-i trebuie și așa ar veni și alți oameni lângă el. Altfel, nu văd cine ar putea ajuta. Eu nu vin la 74 de ani!

E nevoie de oameni tineri, entuziaști. E nevoie de stadion, fără stadion nu poți să faci performanță, e imposibil. Dinamo a ajuns într-o situație incredibilă din cauza celor care au condus echipa de-a lungul timpului și care nu s-au gândit deloc la performanță”, a declarat Mircea Lucescu.

  • Mircea Lucescu este una din legendele lui Dinamo. Acesta, a evoluat pentru Dinamo între 1963 și 1977 și între 1989 și 1990. A cucerit 7 titluri și o Cupă a României. Ca antrenor, și-a mai trecut în palmares un titlu și două Cupe alături de „câini”.

Lasă un răspuns