Cornel Dinu confirmă interesul șeicilor arabi de a cumpăra Dinamo: „Există un anumit interes!”

Un grup de investitori arabi este pe cale să o cumpere pe Dinamo de la Ionuț Negoiță. Șeicul Tahnoon Nimer din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, actualul patron al lui Charlton Athletic (liga secundă din Anglia), a făcut anunțul referitor la negocierile cu Ionuț Negoiță.

Cornel Dinu a confirmat acest interes și a spus că a a discutat cu ambasadorul României la Abu Dhabi și a mărturisit că există un interes pentru Dinamo din partea unor investitori arabi, dar nu știe dacă afacerea se va materializa.

„Acum am închis telefonul cu prietenul meu Adrian Măcelaru, ambasadorul nostru la Abu Dhabi. Vorbește vreo 12 limbi, e un tip de o cultură și o valoare extraordinare. Pot să vă spun că există un anumit interes, numai că șeicul pe care l-ați prezentat voi e doar directorul trustului respectiv, al fondului de investiții care vrea să încheie afacerea. E sirian. Patronii și proprietarii acestui fond de investiții, o familie lăudabilă de șeici din Arabia, se interesează și de Dinamo.

Nu spun ce am vorbit cu ambasadorul, e prietenul meu și nu pot să îi fac asta. Dar când vezi o propunere care începe cu 40.000 de euro la început, apoi continuă cu 10 milioane pentru nu știu ce lucruri, nici râsul nu te mai pufnește. Ce să mai spui?!”, a dezvăluit Cornel Dinu.

Șeicul Tahnoon Nimer este reprezentantul unui puternic grup de investiții din EAU, „Abu Dhabi Business Development”, și a declarat într-un interviu planurile pe care le are legate de cumpărarea lui Dinamo: “Suntem pe cale să achziționăm clubul Dinamo din România, în acest moment avem negocieri ale formei finale de contract” – Tahnoon Nimer.

Lasă un răspuns