Tot mai multe probleme pentru Dinamo

Dinamo a pierdut primul meci amical din această iarnă contra lui Dynamo Dresda, scor 1-0. Nemții ocupă ultima poziție în Zweite Bundesliga, al doilea eșalon din Germania.

Mai mult, finanțatorul lui Dinamo, Ionuț Negoiță a decis să renunțe la căpitanul Dan Nistor, dar și la Denis Ciobotariu, iar din „Groapă” are șanse mari să plece și Mihai Popescu. Fundașul central se află în vizorul celor de la FC Voluntari, Pe lângă ultimele plecări, Dinamo se află foarte departe de play-off, iar în conducere există un război intern.

După toate acestea, Dusan Uhrin întâmpină și alte probleme. Problemele de la genunchi îi dau bătăi de cap lui Montini. Italianul nu s-a antrenat până acum alături de restul colegilor, iar acesta ar putea pleca vineri la București pentru a se recupera complet în țară.

Probleme și cu Moldoveanu

Robert Moldoveanu, cel care a ratat ultimele etape din 2019 din cauza unei accidentări, a acuzat probleme în timpul antrenamentului de astăzi, pe care l-a părăsit prematur. Vârful de 20 de ani a acuzat probleme la spate.

  • Elevii lui Dusan Uhrin au nevoie de o minune pentru a se clasa în primele șase echipe ale campionatului. Aceștia au acumulat doar 28 de puncte și sunt la cinci puncte de Gaz Metan, ocupanta ultimului loc de play-off, care va încheia anul calendaristic acasă, cu Viitorul.