Prunea continuă războiul cu Mircea Rednic: „Rednic ar face bine să lase Dinamo”

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, continuă disputa cu Mircea Rednic.

Prunea nu renunță și conțină războiul cu Mircea Rednic – cei doi au purtat au un conflict public cu declaraţii incendiare după ce „Puriul” a fost dat afară de la Dinamo. Fanii alb-roşiilor au protestat faţă de îndepărtarea lui Rednic, iar Prunea l-a acuzat atunci de instigare la violenţă, dar şi de faptul că a devalizat clubul.

„Mircea Rednic ar face bine să lase Dinamo în pace. Dacă va mai face vreo referire la noi sau va mai jigni pe cineva de aici, va intra sub incidența regulamentelor. Să își vadă de treaba lui la Iași. Are multe de făcut acolo!”, a declarat Florin Prunea.

Această discuție, a pornit după ce Mircea Rednic a afirmat: „Dacă bugetul s-a dublat și ești tot pe 9, înseamnă cu sunt probleme. Întrebați-i pe bărbații care au rămas acolo. Au plecat muierile și au rămas bărbații!

Trebuie ca fiecare să-și vadă de treabă. Unii sunt dinamoviști până când vine vorba de bani. Când le spui că nu mai sunt bani de salarii, se albesc! Toți ne dăm dinamoviști, dar când trebuie să ajutăm echipa nu o facem. Eu am ajutat Dinamo! Am spus că sunt și voi fi alături de Dinamo, sunt gata să investesc”.

Florin Prunea a fost aproape să o părăsească pe Dinamo în această iarnă, dar a rămas în Ștefan cel Mare. Atât el, cât și Ionel Dănciulescu au avut situația incertă. S-a zvonit că patronul Ionuț Negoiță vrea să-i dea afară pe amândoi, dar până la urmă lucrurile s-au calmat. Fostul portar și Dănciulescu au mers în cantonamentul ”câinilor” la Marbella.