VIDEO | Dinamo are în probe un jucător crescut de PSG. Vezi prima lui reacție: „Sunt un jucător foarte puternic, iubesc să mă lupt, chiar sunt un luptător!”

Fundașul francez de 22 de ani, Waly Diouf, a ajuns în cantonamentul din Spania și v-a fi testat de către Dusan Uhrin.

Dinamo a ajuns la un acord cu Waly Diouf, iar francezul a ajuns în cantonamentul dinamoviștilor. Tunisianul, patriat de statul francez, Vine de la „Club Africain Tunis”. Totuși, el a jucat un singur meci în acest sezon.

Diouf a fost crescut de PSG însă a trecut și prin sistemul de tineret de la Lyon și Racing Club de France. El a mai fost legitimat la echipa a doua a celor de la Auxerre, Leganes, FK Palanga și Club Africain. Diouf are 1.91 înălțime și poate evolua și ca mijlocaș la închidere.

Este pentru prima dată când vin în România, în Europa, și sunt foarte fericit să fiu aici. Obiectivul meu este să fiu din ce în ce mai bun, pas cu pas. Sunt un jucător înalt, foarte puternic, iubesc să mă lupt, chiar sunt un luptător.

Știu că Dinamo este un club mare, am căutat pe internet, am văzut multe video-uri, știu că au foarte mulți fani care pun multă presiune! Sunt fericit să fiu aici și abia aștept să-i văd pe viu”, a declarat Waly Dieuf la sosirea la Benahavis, acolo unde sunt cantonați ”câinii”.

  • La Dinamo urmează să mai fie întărite și poziții la mijlocul terenului pentru a forma o echipă competitivă cu care Dusan Uhrin se poate lupta pentru câștigarea Cupei României, competiție devenită principalul obiectiv după ce accederea în play-off a devenit din ce în ce mai greu de realizat.