VIDEO | Robert Moldoveanu face spectacol în cantonamentul din Spania

Robert Moldoveanu (20 de ani) s-a declarat optimist în ceea ce privește calificarea în play-off-ul Ligii 1 și și-a propus să își ajute echipa prin cât mai multe goluri.

“Aici nu trebuie să fii relaxat, trebuie să muncești cât mai mult și când ajungi în țară doar să pregătești jocurile. E scurtă această perioadă de pregătire, dar intensă. Eu sper până în ultima etapă că o să ajungem în play-off. Trebuie să muncim foarte mult. Nu vreau să vorbesc (n.r. întrebat pe cine va lăsa Dinamo în afara play-off-ului), noi trebuie să ne facem jocul nostru și să credem noi. Eu mi-am propus să marchez cât mai multe goluri și să fiu sănătos”, a spus Robert Moldoveanu.

Lukas Skovajsa, Valentin Lazăr și Waly Diouf sunt numele noi din cantonamentul lui Dinamo, iar Robert Moldoveanu s-a declarat încântat de ceea ce a văzut la antrenamente. Dan Nistor este deja de domeniul trecutului.

„Lukas mi-a plăcut foarte mult, este un jucător bun și sperăm și colegul nou care a venit ieri să ne arate ce poate. Nistor era un pion important pentru noi, dar trebuie să trecem peste și să ne facem jocul nostru”, a spus Moldoveanu.

ACESTA FACE ȘI SPECTACOL ÎN MARBELLA

  • Dinamo are programat, astăzi (20 ianuarie), de la ora 16:30 (ora României), următorul meci amical
  • împotriva echipei Osijek, din Croația.

Lasă un răspuns