VIDEO | Cătălin Straton, mesaj pentru conducerea lui Dinamo: „Dacă e nevoie de mine, bine!”

După amicalul cu NK Osijek, goalkeeper lui Dinamo, Cătălin Straton, a avut un mesaj pentru șefii clubului, dar mai ales pentru Dusan Uhrin.

Portarul de 30 de ani, venit la clubul alb-roșu, la startul sezonului 2019-2020, amenință că va pleca de la Dinamo dacă nu va primi mai multe șanse.

„Sunt mulțumit în mare parte de tot ceea ce am făcut de când am venit la Dinamo. Dacă nu mi se va da șansa să apăr, chiar am avut o discuție cu conducerea în acest sens, am spus că nu vreau să fiu catalogat ca portar numărul 2.

Dacă nu va fi nevoie de mine, bine, dacă nu, asta e, nicio problemă, ne strângem mâna. Eu nu vreau să plec de la Dinamo. Am muncit mult în acești ani să ajung aici. Nu mulți portari reușesc să o facă. Mă bat pentru locul meu de titular. Lucrurile nu depind doar de mine”, a spus Straton, după meci.

  • Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, al treilea amical din stagiul de pregătire iberic contra echipei croate NK Osijek.

Straton a mai spus că răbdarea sa va fi una mărginită și că după primul meci oficial, cu Astra, va lua o decizie în acest sens.

”Voi vedea la primul meci cu Astra dacă în poartă va fi Straton, Riccardo Piscitelli sau Ștefan Fara, care e foarte talentat. Dacă nu voi fi titular, voi vorbi cu cei din conducere și vom vedea ce va fi. Nu vreau să plec de la Dinamo, dar nu sunt mulțumit cu situația în care sunt.

Nu pot sta la nesfârșit așa!”, a mai spus Cătălin Straton.

  • 3 meciuri a jucat Straton în sezonul 2019-2020 pentru Dinamo
  • 19 meciuri a jucat Piscitelli în sezonul 2019-2020 pentru Dinamo