Florin Prunea a tras concluziile după ultimul amical: “Mai căutăm să îmbunătățim lotul”

Dinamo a pierdut ultimul meci de pregătire din cantonamentul de iarnă de la Marbella, scor 1-2, cu locul secund din Rusia, FK Krasnodar. Elevii lui Dusan Uhrin nu au bifat nicio victorie în perioada de pregătire după înfrângerea cu Dinamo Dresda (Germania II) 0-1 și remizele cu Bochum (Germania II) 1-1, și Osijek (Croația I).

Preșdintele lui Dinamo, Florin Prunea a tras concluziile după ultimul amical al lui “câinilor” din cantonamentul din Spania. Dar și despre șansele ca dinamoviștii să mai ajungă în play-off și despre strategia clubului în ceea ce privește transferurile.

“Șanse la play-off? Sunt de acord cu Dusan, cu băieții, că depindem de prima etapă. Batem, continuăm să visăm la play-off, dacă nu, stop joc. Cupa României este o prioritate, e cel mai ușor drum spre Europa.

Nu cred că vom găsi înlocuitor pentru Dan Nistor, fiindcă e de neînlocuit. Diego Fabbrini e altceva. E tehnic, aleargă la fel de mult, dar în România sunt rari jucătorii precum Nistor.

Mai căutăm să îmbunătățim lotul, dar e greu să găsești jucători în pauza de iarnă. Dacă nu vom găsi, acesta e lotul cu care abordăm sezonul de primăvară. Nu mai pleacă nimeni.

Eu n-am fost supărat pe patronul echipei, a rămas să ținem legătura mai des, pentru că au ajuns la urechile dânsului foarte multe dezinformări, a fost și dânsul mirat. I-am zis adevărul la multe lucruri la care a fost influențat. Am contract până în vară, iar, dacă va fi mulțumit de munca mea, vom continua. Dacă nu, ne strângem mâna. Patronul vrea să vândă echipa, dar nu oricum și oricui.

Din punctul de vedere al patronului, n-am fost niciodată pe lista neagră. Domnul Negoiță m-a anunțat că salariile se vor plăti, regulile sunt clare. La alte echipe sunt probleme și mai mari. Nu pot exista divergențe între mine și Bogdan Bălănescu, l-am avut subordonat. Vorbim zilnic, acum, fiecare își vede de treaba lui. În ultima perioadă, a fost un scurtcircuit, dar am avut o discuție în fața patronului”, a spus Florin Prunea.

  • Dinamo pleacă joi în țară, iar duminică are programată ultima partidă de pregătire. Jucătorii lui Dusan Uhrin mai au la dispoziție patru confruntări, din sezonul regulat, în încercarea de a se califica în play-off.

Lasă un răspuns