Răspunsul tranșant al lui Negoiţă pentru Mircea Lucescu: „Ticăloşii sunt cei care vorbesc în plus”

Ionuț Negoiță (47 de ani), patronul lui Dinamo, a oferit noi detalii despre vânzarea clubului, dar și despre conflictul cu Mircea Lucescu.

‘Il Luce”, a declarat că nu crede în oferta arabilor pentru Dinamo. După declarațiile oferite de Mircea Lucescu, în presă, Negoiță spune că Lucescu trebuia să se informeze mai bine în legătură cu acest subiect.

”I-am dat o replică lui Mircea Lucescu. M-a sunat supărat, i-am spus să nu vorbească despre ce nu ştie sau să ia informaţii de la ticăloşi. I-am spus să se uite pe site-ul Ministerului de Finanțe, acolo nu sunt lucruri ascunse. În rest sunt intoxicări de la persoane de calitate umană îndoielnică.

Ticăloşii sunt cei care vorbesc în plus şi propagă aberaţii. Nu mă aşteptam ca Mircea Lucescu să nu se informeze de la o sursă reală. A plecat urechea la nişte oameni mici şi apoi m-a atacat. Nu avea acest drept, sper să nu se mai întâmple”, a spus Ionuț Negoiță, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Ce a declarat Mircea Lucescu

„Nu cred, e un fake news. Mulţi încearcă să-şi facă imagine, publicitate. Până nu văd ceva concret, eu nu cred. Părerea mea este că Nicolae Badea este singurul şi cel mai indicat să preia Dinamo. El a mai fost acolo şi a demonstrat că echipa a făcut performanţă.

Ce spune Negoiţă nu este adevărat. Pentru că sunt datorii de 7, 8 milioane de euro şi nu se ştie unde. Este o încrengătură de chestii juridice, din care e greu să ieşi. Şi nu înţeleg cum a putut fi înstrăinată o parte din Săftica”, a mai spus Lucescu, 74 de ani.