Florin Prunea despre suma de bani cerută de Rednic în instanță: “Cu siguranță voi câștiga”

Mircea Rednic şi Florin Prunea se vor judeca în următoarele luni în sălile de tribunal, după ce actualul antrenor al lui Poli Iaşi i-a dat în judecată pe managerul lui Dinamo.

Fostul portar este convins că va câștiga procesul cu Mircea Rednic, care i-a ceurt despăgubiri în valoare de un milion de euro. Pe lângă Mircea Rednic, și fata acestuia, Luana, l-a acționat în judecată pe Prunea.

”Ne facem de râs. Eu consider că Mircea Rednic este dinamovist. Și eu am jucat la clubul ăsta vreo 200 și ceva de meciuri în Liga 1. E urât să vedem care e mai dinamovist. Toți suntem dinamoviști. Că eu nu ajut clubul cu bani, nu-mi permit. Nu am atâția bani ca Mircea Rednic.

Eu nu pot spune despre el că nu e dinamovist. E un mare dinamovist. L-am sunat atunci și i-am spus să nu mai pună paie pe foc și benzină pe foc, că o să trebuiască să-i răspund. Am două procese, unul cu el și unul cu fiica sa. Cu siguranță voi câștiga. Mi-a cerut undeva la un milion de euro. În martie probabil că va începe procesul”, a spus Prunea la Digi Sport.

Declarația pentru care Prunea a fost dat în judecată

“Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane! Fabbrini a fost îndepărtat de la Dinamo pentru că transferul nu s-a făcut prin firma fiică-sii. Aceeaşi regie şi la Gnohere, şi la Salomao şi au încercat şi cu Montini acum. Ăștia vindeau și câinii de la Săftica! A fost jaf armat ce a făcut Rednic! Ar fi luat comisioane de la 12-13 jucători!”, erau afirmaţiile lui Prunea în vară.

Lasă un răspuns