VIDEO | Dinamo bate tot! “Dulăii” vor să cucerească un nou titlu

Handbaliști lui Dinamo, au intrat în linie dreaptă pentru reluarea campionatului, dar și pentru a continua în Liga Campionilor (EHF).

“Dulăii” au fost astăzi invitați la sala lui Ciprian Sora, un mare suporter al clubului Dinamo. Fost luptător și actual promotor al kickboxingului, Ciprian Sora i-a testat pe băieții noștri la un antrenament specific cu mănuși. Acesta, alături de un alt mare campion, Cristi Spetcu vor fii prezenți în Portualia, alături de jucătorii noștri!

Campioana en-titre a României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, va întâlni formaţia portugheză Sporting, în barajul pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor. În sezonul trecut, Sporting a eliminat Dinamo exact în aceeaşi fază a competiţiei.

Antrenamentul nu a fost simplu și chiar i-a ”testat” un pic pe handbaliști, care au făcut lecții la mănuși și au bătut la sac. ”Și handbalul este un sport de contact, iar băieții au dovedit că sunt luptători adevărați”, a concluzionat Sora.

  • Dinamo va relua vineri campionatul, cu un meci pe teren propriu (etapa a 15-a), cu CSM București. Campioana domină clar campionatul intern, fiind lider detașat în clasament.

Lasă un răspuns