Dusan Uhrin e mulțumit după victoria cu Astra Giurgiu: „Am câștigat, am jucat bine încă de la început”

Dinamo a învins Astra Giurgiu, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Liga 1. Cu o evoluție solidă, elevii lui Dusan Uhrin nu i-au dat nicio șansă Astrei.

Antrenorul echipei noastre, a vorbit despre această victorie și a analizat-o pe Astra Giurgiu.

„Am câștigat, am jucat bine încă de la început. Am intrat concentrați pe parcursul meciului. Știam că Astra are jucători puternici, golgheteri în teren. Toată lumea a jucat bine și mulți dintre ei vor juca și cu Voluntari.

Fabbrini a evoluat foarte bine în meciul de azi, a obținut penalty. Nu vreau să evidențiez pe cineva, dar el a fost foarte important”, a spus Dusan Uhrin.

Tehnicianul ceh a spus, la flash-interviul de după meci fotbalistul care l-a încântat cel mai mult. Acesta, este Kristian Kostrna: „A fost foarte dificil pentru el, dar știam că e pregătit pentru meci de la colegii mei din Cehia”.

În ceea ce privește meciurile viitoare, antrenorul lui Dinamo a declarat că nu este sigur dacă va schimba formula de start, dat fiind faptul că va reveni Ante Puljic.

”Este foarte greu de spus ce se va întâmpla când revine Puljic. Grigore a jucat foarte bine. Trebuie să ținem cont de regula U21. Nu cred că primirea banilor a contat în jocul de azi. Am lucrat foarte mult la capitolul organizare de joc și sper că jucătorii vor înțelege.”

Programul lui Dinamo până la finalul sezonului regular:

  • 9 februarie: FC Voluntari – Dinamo
  • 16 februarie: Dinamo – FCSB
  • 22 februarie: Gaz Metan Mediaș – Dinamo