AVANCRONICĂ | Voluntari – Dinamo București

FC Voluntari și Dinamo se întâlnesc în etapa a 24-a din Liga 1, pe stadionul Anghel Iordănescu. Ilfovenii sunt ultimii, cu doar 11 puncte, în vreme ce Dinamo, care încă mai speră să prindă un loc de play-off, e pe poziția a 8-a, la 5 puncte distanță de FC Botoșani, aflată pe 6.

Dinamo e pe 8, la 5 puncte de play-off, dar nu a renunțat la ideea de a prinde, in extremis, un loc în primele 6. Problema lui Dinamo nu e numai distanța, ci și programul, chiar dacă a început anul cu un succes, 2-0 cu Astra. Echipa lui Uhrin a jucat foarte bine cu Astra, pe care a învins-o pe merit. Fabbrini a jucat foarte bine și l-a făcut uitat pe Nistor, iar în defensivă lucrurile au stat foarte bine, chiar dacă a lipsit Puljic.

Cei doi vor fi titulari și la Voluntari, unde Uhrin nu va schimba prea multe. Nici nu are nevoie, dat fiind că echipa s-a exprimat excelent cu Astra. Perovic va juca în ofensivă, iar Sorescu, Fabbrini și Mihaiu vor evolua în spatele lui. E posibil să revină Filip în primul 11, după ce a fost suspendat cu Astra. Pulijc revine și el, după suspendare, și va juca alături de Grigore.

“Trebuie să luptăm pentru victorie pentru că, indiferent că avem şanse mici de a accede în play off, trebuie să profităm de ele, să ne concentrăm mai mult decât am făcut-o până acum. O parte dintre jucătorii mei şi-au pierdut concentrarea, iar acum trebuie să fim focusaţi mult mai mult. Ultimele rezultate nu sunt prea bune pentru noi, dar încă mai e o şansă mică şi trebuie să ne luptăm pentru ea. Vrem să câştigăm toate meciurile şi pentru asta ne antrenăm”, a spus Uhrin, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei.

  • În precedentele 14 întâlniri directe avute cu FC Voluntari în toate competițiile “câinii” au 13 victorii și un singur rezultat de egalitate.

De partea cealaltă, Voluntari vine după o înfrângere suferită joi seară pe teren propriu, un 1-2 cu FCSB într-un meci restanță din etapa cu numarul 18. Ilfovenii au opt înfrângeri consecutive în meciurile jucate pe teren propriu în actualul sezon de Liga 1. Cu doar 16 goluri marcate în această ediție de campionat au cel mai slab atac din competiția internă. O singura victorie și patru înfrângeri au înregistrat în ultimele cinci partide disputate în toate competițiile.

ECHIPE PROBABILE

Voluntari: Cojocaru – Struna, Pașcanu, Balaur, Kocic – Gorobsov, De Lucas – Sanoh, Căpățână, Mățan – Simonovski

DINAMO: Piscitelli – Kostrna, Puljic, Grigore, Skovajsa – Filip, Mrzljak – Mihaiu, Fabbrini, Sorescu – Perovic

Lasă un răspuns