Ricardo Grigore: „Nu cred că depinde de o singură persoană”

Înfrângerea cu scorul de 1-2 de la Voluntari a compromis aproape definitiv şansele lui Dinamo la play-off şi în acest sezon.

Fundaşul în vârstă de 20 de ani, Ricardo Grigore nu a jucat niciodată în play-off şi este pe cale să bifeze al treilea sezon consecutiv de play-out. Prin urmare, internaţionalul de tineret al „câinilor” este extrem afectat de o nouă contraperformanţă a echipei noastre.

„Ne-am prăbuşit, aşa s-a întâmplat şi la meciul cu Sepsi. Nu ştiu de ce, nu mă întrebaţi, că nu îmi explic acest lucru. Trebuia să jucăm. Am gestionat situaţiile foarte prost şi asta ne-a costat. Am avut şi ocazii şi cred că asta ne-a afectat foarte mult, pentru că am ratat câteva ocazii în a doua repriză care puteau închide meciul.

Mai avem Cupa României, sperăm din tot sufletul nostru să facem un meci bun, când se va trage la sorţi să vedem cu cine picăm şi să mergem mai departe.

În play-out să legăm o echipă bună pentru anul care vine, pentru că am vorbit prea mult şi am făcut prea puţin.

(Despre suporteri la derbyul cu FCSB)
Îmi doresc din tot suflet să ne susţină, pentru că un derby e un derby. Nu contează poziţia din clasament şi trebuie să ne facem treaba cât mai bine şi să spălăm ruşinea de anul acesta.

De trei ani de zile joc în play-out cu Dinamo. Îmi pun multe întrebări, dar nu am ce să fac. Nu cred că depinde de o singură persoană”, a declarat Ricardo Grigore la finalul meciului FC Voluntari – Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1.

  • Cu două etape rămase până la finalul sezonului regulat, Dinamo este pe locul 9, cu 31 de puncte, şase mai puţine decât ocupanta locului 6, Gaz Metan Mediaş.