Laurențiu Corbu, prima declarație după despărţirea de Dinamo: “Nu puteam sta!”

Dinamo şi Chindia Târgovişte au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al fundaşului Laurenţiu Corbu la clubul dâmboviţean, anunţa luni, clubul nostru.

Tânărul fundaș a vorbit despre motivele pentru care s-a despărțit de echipa Dinamo, dar și despre planurile de viitor la noua echipă.

Corbu spune că nu a mai fost dorit de Dusan Uhrin și conducerea clubului, astfel că a ales să părăsească gruparea roș-albă. Acesta s-a declarat nemulțumit de faptul că nu a fost anunțat, după cantonamentul de iarnă, că antrenorul nu se va mai baza pe el. Deși el a ales să plece de la echipă, fotbalistul susține că o să-i fie dor de fanii lui Dinamo.

„Am făcut o alegere foarte bună. Voiam să joc, nu să stau pe bară. Nu puteam sta la Dinamo rezervă sau în afara lotului, după ce am jucat pe toate posturile în toamnă. Domnul profesor Viorel Moldovan și președintele Ghergu m-au dorit foarte mult la Chindia. Trebuie să le mulțumesc celor de la Târgoviște pentru că, practic, mi-au întins o mână.

Sincer, îmi pare rău după fanii fabuloși ai lui Dinamo. Băieților le urez succes în Derby de România. Nu știu din ce cauză nu am mai fost plăcut la Dinamo. Nu mă așteptam să nu prind nici măcar lotul cu Voluntari. Probabil au fost alegerile lui Dusan Uhrin și ale conducerii, dar măcar puteau fi bărbați, ceea ce n-au fost, și să îmi zică înainte sau imediat după cantonament că n-au nevoie de mine. Să nu mă țină până mă prind eu că nu mai sunt dorit și să plec unde oi vedea cu ochii”, a declarat Corbu.

Corbu a bifat 18 meciuri în acest sezon pentru Dinamo, în toate competițiile, reușind un gol. Jucătorul a fost adus de „câini” în 2015, de la Urban Titu, și a mai jucat în Scoția, la St. Mirren, între ianuarie 2019 și iunie 2019.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Corbu, potrivit Transfermarkt

Lasă un răspuns