VIDEO | Dusan Uhrin rămâne la Dinamo

Dinamo a pierdut la Voluntari, după ce a primit două goluri în interval de cinci minute, iar speranțele pentru play-off sunt aproape de cota zero.

În spațiul public au apărut diverse informații derutante. Una dintre ele este aceea în care, tehnicianul echipei noastre, Dusan Uhrin )52 de ani), s-ar putea despărți de Dinamo după meciul cu FCSB, înaintea startului play-out-ului, mai ales că îi este tot mai greu să ajungă la un numitor comun cu elevii săi.

Președintele lui Dinamo, Florin Prunea a vorbit în emisiunea ProSport LIVE despre situația lui Dusan Uhrin, iar acesta a anunțat că oficialii din ”Ștefan cel Mare” merg în continuare pe mâna antrenorului și că o analiză se va face la finalul sezonului 2019 – 2020.

“Nu e adevărat! Antrenorul are susținerea noastră 100%. Mai sunt și jucători nemulțumiți care nu spun în față ce au de spus și vorbesc pe la spatele antrenorului. Nu e nicio noutate. Uhrin are susținerea noastră totală și suntem mulțumiți de munca lui de la Dinamo. Stând zi de zi cu Uhrin de dimineața până seara pot să spun că este un profesionist. Vine la Dinamo la prima oră și pleacă ultimul, pregătește foarte bine jocurile și nu i se poate reproșa nimic profesional. A fost un an foarte greu pentru noi. Cupa rămâne un obiectiv pentru noi și vom încerca să terminăm cât mai sus în clasament. Analiza se va face la finalul campionatului.

Eu tot am tras semne de alarmă și am spus că Voluntari nu este o echipă de neluat în seamă. Este o echipă foarte bună și care are rezultate care nu sunt întâmplătoare. Am pierdut pe greșeli individuale incredibile în apărare și din păcate nu se mai termină”, a spus Florin Prunea la emisiunea ProSport LIVE.

Un gând despre &8222;VIDEO | Dusan Uhrin rămâne la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns