Neînvins de FCSB, Dusan Uhrin este optimist pentru viitorul lui Dinamo:

“Câinii roșii” s-au impus în fața celor de la FCSB (2-1), iar Dusan Uhrin a fost foarte fericit după succesul băieților săi.

Tehnicianul ceh, este invincibil în meciurile cu echipa roș-albastră. Dusan Uhrin a înfruntat de șase ori FCSB. A câștigat de două ori și a reușit patru remize. Ultimul succes i-a adus zâmbetul pe buze.

“Mă simt foarte bine că am câștigat în derby, am făcut multă lume fericită, suporterii au fost fantastici, ne-au împins spre vitorie”, a spus antrenorul lui Dinamo.

Întrebat dacă este de părere că a salvat sezonul odată cu victoria în fața lui FCSB, Uhrin a explicat:

“Nu cred că am salvat sezonul, fiindcă nu am putut ajunge în play-off. Sunt foarte trist că nu mai jucăm încă două meciuri în play-off cu FCSB, pentru că știm ce înseamnă pentru toată lumea aceste meciuri.

Este o victorie foarte importantă pentru mine, am vrut să câștig în derby, nu joacă echipa pentru mine, eu vreau să obținem rezultate pentru toată lumea”, a mai zis tehnicianul dinamovist.

Antrenorul echipei noastre, este convins că a fost o decizie bună ca partida să se joace pe Arena Națională și ar vrea ca Dinamo să se mai întoarcă pe acest stadion.

“Aici vin mulți suporteri, iarba este verde și putem să jucăm un fotbal bun”, a declarat cehul.
Dusan Uhrin a avut și moment în care s-a enervat. O jurnalistă l-a întrebat dacă se gândește să plece de la Dinamo.

“Este stupid! După o victorie, când sunt bucuros, mă întrebi așa ceva? Zvonurile sunt zvonuri!”, a spus iritat, Uhrin.

Lasă un răspuns