Valentin Lazăr: “Scorul putea fi mai mare”

Vali Lazăr a adus victoria “câinilor” în derby. Dinamovistul a înscris pentru 2-1 în meciul cu FCSB, iar la flash-interviu a spus că echipa lui Bogdan Vintilă se luptă pentru prezența în play-off, nu pentru titlu.

“Îmi doream să joc în derby, să câștig, e cu atât mai bine că am marcat. Mă bucur că reușesc să marchez contra lor, sper s-o fac și cu echipele mai mici, îmi doresc să înscriu cât mai mult. De asta mă antrenez în fiecare zi. Asta e realitatea, o echipă se bate la play-off, nu la titlu, iar noi ne dorim să câștigăm play-out-ul și Cupa.

Dacă eram mai lucizi în fața porții, scorul putea fi mai mare. Poate în Cupă vom mai juca cu FCSB. Am avut un an greu. Sper să vină mai mulți oameni după meciul de astăzi. Sper să câștigăm și Cupa, să strângem mai mulți oameni lângă noi.

Când vine o echipă de pe locul 9 și are atâtea ocazii… Cu siguranță mă gândesc că nu se bat la titlu. Când vedem ce fotbal practică echipele de pe primele locuri… Și Botoșani practică un fotbal foarte frumos. Sunt mai multe probleme la ei. Sunt oameni de sus care decid, au și niște oameni care au venit să muncească pentru creștini, sau ceva genul. Vă dați seama că nu cred că se pot bate la titlu. Nu sunt arogant, și eu sunt credincios. Dar când tu declari în primul minut că lucrezi pentru un crești, cu siguranță n-ai nicio putere în fața celui de mai sus”, a spus Vali Lazăr, după victoria cu FCSB.

VIDEO CU REUȘITA LUI VALENTIN LAZĂR

Lasă un răspuns