Dinamo a stabilit unde se va juca partida cu PSG: “În proporție de 99.99% acolo vom juca!”

Dinamo va juca meciul tur cu PSG din „optimile” Ligii Campionilor în Sala Dinamo. Jucătorii alb-roșii spun că presiunea pusă de suporteri pe adversari în sala proprie nu se compară cu o altă sală și își doresc să se dispute meciul în “Ștefan cel Mare”.

Lucru confirmat și de către Președintele secției de handbal al clubului Dinamo care a spus că în proporție de 99.99% partida se va juca în sala Dinamo: “Regulamentele ne permit să jucăm în sala Dinamo, băieții au spus că nu ar dori să joace în polivalentă și de aici a plecat toata istoria acestui meci. Ei au spus că dacă nu putem să jucăm în sala Dinamo să jucăm la Cluj. Având înfrățirea dintre U Cluj și Dinamo și toate celelalte.

Ne dorim performanță în detrimentul unei rețete financiare, vrem să ne jucăm șansă până la capăt și împreună cu conducerea și cu restul echipei în proporție de 99.99% astăzi vom da hotararea finala și vom juca în sala Dinamo.

Nu este absolut nicio problemă, regulamentul la anul se schimbă, dacă se schimbă și vom fi obligați să jucăm într-o sală de minim 4000 de locuri.

Ne antrenăm zilnic în această sală, cunoaștem foarte bine terenul, dar când vine o competiție, suporterii schimbă tot și ne dau o energie pozitivă pentru a face meciuri senzaționale, cum a fost și acesta cu Sporting”, a spus Daniel Georgescu, presedinte la sectia de handbal al clubului Dinamo.

Până atunci, Dinamo va întâlni joi, pe teren propriu, pe marea rivală, Steaua. Partida va fi arbitrată pentru prima dată de un cuplu feminin. Este vorba de Cristina Năstase și Simona Stancu.

  • 2.500 de spectatoriau asistat la partida cu Sporting Lisabona, biletele fiind vândute în numai 20 de minute
  • 12 meciuri consecutivefără înfrângere a adunat Dinamo în actuala ediție a Ligii. Este singura echipă neînvinsă din cele 28 de la start

Lasă un răspuns