Răuţă se teme pentru viitorul echipei: „Normal că ne e teamă”

Alexandru Răuță (27 de ani), mijlocașul lui Dinamo, s-a arătat dezamăgit după eșecul cu Poli Iași, scor 0-1 în cea de-a doua etapă din play-out-ul Ligii 1.

Mijlocaşul dinamovist a recunoscut că teama retrogradării s-a instalat în echipă.

„Este greu, ţinând cont că în a doua repriză am avut şi noi ocaziile noastre. Chiar prin Perovic am avut două ocazii cred că mari, dar se pare că adversarul ne-a taxat. Ştiam că Andrei Cristea e periculos în faţa porţii. Din păcate am luat gol şi plecăm cu mâna goală de aici. Nu ştiu dacă şi-au dorit mai mult victoria, dar se pare că în ultimul sfert de oră n-am mai jucat ce trebuia să jucăm. Nu ştiu ce se întâmplă. Luăm goluri copilăreşti şi asta ne costă. Trebuie neapărat să câştigăm câteva meciuri consecutive, ca să ieşim din pasa asta proastă.

Normal că ne e teamă şi de retrogradare. Şi Cupa României e un obiectiv, dar trebuie să ne axăm şi pe campionat, fiindcă ne aşteaptă meciuri foarte grele”, a declarat Alexandru Răuţă, la finalul meciului cu Poli Iași.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 9 în clasamentul Ligii 1, iar Poli Iași urcă pe locul 11, deasupra liniei roșii.