Dinamo a rămas fără antrenor! Care este decizia conducerii: „Argumentele lui sunt greu de combătut”

Dusan Uhrin i-a anunțat pe oficialii lui Dinamo că vrea să plece. După eșecul cu Poli Iași, 0-1.

Managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea, a vorbit astăzi despre situația de la club și deciziile ce urmează să fie luate în zilele următoare.

Totodată, oficialul lui Dinamo e de părere că există persoane care vor să destabilizeze situația de la Dinamo, cu scopul de a cumpăra clubul la un preț de nimic. Ultimul scandal îl reprezinta faptul că jucătorii ar fi petrecut cu alcool și femei în hotelul unde au fost cazați la Iași.

„Nu există așa ceva (n.r. petrecere după meci), eu am stat cu Dusan până în jur de ora 2 și ceva, am încercat să-l fac să se răzgândească, dar argumentele lui sunt greu de combătut. Nu există ce se scrie, am citit că Dusan m-a trimis pe mine să fac o anchetă internă, atunci, de dimineața. Nu a exista vreo discuție și nu cred că sa întâmplat ceva prin hotel. Să petrecem pentru ce? Că suntem afara din obiectiv? Nu exista! Repet, am stat împreună cu Dusan și secunzii până la 2 și jumătate.

Am rămas stupefiat când am văzut ce a apărut vis-a-vis de ce s-a întâmplat în cantonametul din Spania, ca aș fi mers la 5 dimineața la Dusan la ușă, aș fi dat cu pumii și l-aș fi trezit din somn. După meciul de la Iași, s-a apasat un buton! Mie așa îmi lasă impresia. Un buton care comandă abosult tot ce apare. Și se depășește orice linie pe care n-are voie nimeni s-o depășească. Am o relație corectă și în regula cu presa, raspund, dar în momentul în care se întâmplă așa ceva, cu atacuri care n-au nimic în legătura cu sportul. Le-am spus și jucătorilor că va fi o săptămână grea, au dreptate și suporterii, și presa, dar când apara în spațiul public asemenea minciuni… Pentru că și la Lazăr, nu este ușor când citeste soția. Eu îl cunosc foarte bine pe Lazăr, el nu consumă alcool. Petrecere cu dame în camera? Asta nu trebuie să rămână așa, eu l-am sfătuit să acționeze în instanță pe cine a scris despre așa ceva. Aici e vorba de familie.

Nu știu cine comandă așa ceva, pentru că dacă aș fi știut, aș fi spus. Este inadmisibil să apară mizerii vis-a-vis de viața personală. Suntem proști? Foarte bine, să scrie asta: afară, demisia, plecați toti. Dar nu poți să scrii așa ceva despre un jucator pentru care eu garantez”, a spus Prunea la PRO X.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s