HANDBAL MASCULIN | Prima reacție a lui Tudor Botea după ce a semnat cu Dinamo

Campioana României la handbal face o nouă mutare cu bătaie lungă. CS Dinamo Bucureşti l-a transferat pe interul stânga Tudor Botea de la Minaur Baia Mare, a anunţat, vineri, gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare pe pagina sa de Facebook.

Tânărul internaţional (născut pe 7 iulie 1997) este al patrulea transfer perfectat de campioana României.

„Abia aștept ca atmosfera pe care am simțit-o până acum ca adversar să rămână aceeași și să fiu din prima infestat cu virusul Dinamo”, a spus Tudor Botea pentru doardinamo.com.

Tudor Botea este fiul unui cunoscut voleibalist român, Marius Botea, și a fost format la Academia Minaur Baia Mare. Multiplu campion național la juniori, tânărul jucător născut pe 07 iulie 1997 a fost promovat în prima echipă a Minaurului în 2017.

În vara anului trecut a fost convocat în premieră la echipa națională, fiind una dintre frumoasele surprize ale turneului preliminar de calificare pentru Campionatul Mondial, desfășurat la începutul anului la Benevento (Italia). La ultimele două jocuri disputate, cu Kosovo și Italia, el a răsplătit încrederea selecționerului Rareș Fortuneanu cu o ploaie de goluri, fiind principalul marcator al naționalei, cu 7, respectiv 8 reușite.

  • Dinamo i-a mai achiziţionat în ultima vreme pe Andras Szasz (pivot), Valentin Ghionea (extremă dreapta) şi Javier Humet (inter dreapta), toţi fiind componenţi ai naţionalei României.
  • Dinamo le-a prelungit contractele jucătorilor Saeid Heidarirad (portar), Makrem Missaoui (portar) şi Nicu Negru (extrema stânga), din lotul echipei pentru sezonul următor făcând parte şi Stefan Vujic, Alexandru Asoltanei, Raul Nantes şi Răzvan Gavriloaia, precum şi tinerii Andrei Lazăr, Călin Hossu şi Mihai Dima.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s