Schimbarea în fruntea Clubului Sportiv Dinamo

Clubul Sportiv Dinamo București a confirmat venirea noului președinte al clubului. Ionuț Adrian Popa, subcomisar de poliție, va ocupa funcția de președinte al grupării bucureștene pentru următoarele trei luni.

Începând cu data de 19 iunie 2020, subcomisarul de poliție Ionuț Adrian Popa a fost împuternicit pe o perioadă de trei luni, prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne, să îndeplinească atribuțiile postului de președinte al Clubului Sportiv Dinamo”, se arată în comunicatul oficial de pe site-ul oficial al CS Dinamo București.

În vârstă de 32 de ani, Ionuț Adrian Popa are în spate o carieră de zece ani în Ministerul Afacerilor Interne, fiind totodată și un bun cunoscător al sportului de performanță. Practicant de taekwondo cu centură neagră 2 DAN, Ionuț Adrian Popa a antrenat lotul național de cadeți al României la taekwondo varianta olimpică (WT).

”Cunosc bine activitatea clubului Dinamo și sunt convins că vom face o echipă bună. Obiectivul rămâne cel dintotdeauna, Dinamo să fie numărul unu”, a declarat noul președinte.

  • Din 2019, Clubul Sportiv Dinamo București a fost condus de comisarul-șef George Cosac, din funcția de vicepreședinte cu atribuțiuni depline. Cosac a ocupat în acelaşi timp și funcțiile de președinte sau vicepreședinte ai Federației Române de Tenis.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s