Ante Puljic: “Dinamo are echipă de câștigat play-out-ul”

Fundașul croat în vârstă de 32 de ani a făcut avancronica primului Derby de România din semifinalele Cupei României. Totodată, a dezvăluit că vrea să continue la Dinamo și este de părere că Negoiță ar trebui să vândă clubul mai repede.

„Derby-ul va fi foarte interesant, cu toată că, din nefericire, va fi fără spectatori. Ca un spectacol fără muzică. Pentru astfel de confruntări m-am întors în România. Sper să repetăm situația de acum 4 ani, să eliminăm FCSB, apoi să câștigăm finala. Trebuie să credem în noi, trebuie să avem și noroc. Inițial, aș fi zis că era mai ușor cu Sepsi sau cu Iașiul. Dar fotbalul e imprevizibil.

Dacă-i eliminăm pe rivali în semifinale, teoretic, va fi mai ușor în finală. Mai bine că întâlnim FCSB în semifinale, în dublă manșă, decât în finală. V-am zis, un mare dezavantaj pentru Dinamo este că se joacă fără spectatori. Ne convenea să-i avem pe fani alături la ambele partide. Noi n-am vrut să facem vreun rău cuiva cu acea grevă de la Săftica de acum două săptămâni. Ci doar să tragem un semnal de alarmă. Orice om normal cred că ne-a înțeles. Nu e vorba de bani, vorbim aici de viitorul lui Dinamo, indiferent dacă Negoiță va mai investi sau nu.

Sincer, chiar cred că se va vinde Dinamo. Dacă nu va veni cineva, vor fi probleme uriașe. Suporterii lucrează din greu ca să miște lucrurile, să facă bani, însă nu vor putea fără investitori serioși. Cred că domnul Negoiță va pleca, poate e mai bine pentru toată lumea, să vină altcineva mai serios, să investească. A sosit momentul să lase pe altcineva. Chiar a zis că vrea, așa că e mai bine.

Nu suntem într-o situație bună, e mai greu decât ne-am fi așteptat. Avem nevoie de un declic. Parcă totul e împotriva noastră, de la natură la pandemie. Sincer, Dinamo are echipă de câștigat play-out-ul, cel puțin, nu să fie acolo, jos, în clasament. Trebuie să legăm câteva victorii. Cred că voi continua și din vară la Dinamo. Mai am un an de contract. Depinde de situație, de antrenor, o să vedem. Depinde ce se va întâmpla și cu clubul. Dacă situația va rămâne normală, eu voi continua”, a spus Ante Puljic, conform Gsp.

  • Dinamo – FCSB se joacă joi, de la 20:00, în turul semifinalelor Cupei României. Partida se va desfășura cu porțile închise
  • 19 meciuri a adunat Puljic în această ediție în tricoul roș-albilor. A marcat un gol
  • 47 de partide a strâns croatul în echipamentul „câinilor”. A înscris de 3 ori

Un gând despre &8222;Ante Puljic: “Dinamo are echipă de câștigat play-out-ul”&8221;

Lasă un răspuns