Ricardo Grigore: „Îmi vine să mă retrag!”

FCSB s-a impus fără probleme în manşa tur a semifinalelor Cupei României, scor 3-0, în deplasarea de la Dinamo. La finalul meciului, Ricardo Grigore a izbucnit în lacrimi la interviuri.

„Se pare că nu ne trezim din acest coşmar. Nu ne putea călca pe orgoliu pentru a ne face jocul pe care îl facem la antrenamente. La antrenamente, avem agresivitate, avem posesie, dar când vine meciul, zici că uităm fotbalul. Se pare că în momentul ăsta suntem într-o situaţie foarte grea, nu am marcat de mult timp şi se simte şi lipsa jocurilor.

Mă simt ultimul om. Îmi vine să mă las în momentul ăsta. Nu mai am cuvinte, credeţi-mă. E greu, am crescut la clubul acesta în alt spirit. Prima oară, hai să luăm aceste sezon. Mereu spunem că aşteptăm sezonul următor şi apoi nu se mai întâmplă nimic. De trei ani e acelaşi lucru. Noi trebuie să le arătăm în acest sezon suporterilor că tot noi suntem cei care i-am bătut pe cei de la Steaua, pe cei de la Astra. În acest moment, trebuie să ne adunăm, pentru că nu se mai poate. Ferească Dumnezeu să mai pierdem un meci, nu ştiu ce se va întâmpla. Noi trebuie să o scoatem la capăt”, a declarat Ricardo Grigore.