AVANCRONICĂ | Viitorul Constanța – Dinamo București

Viitorul și Dinamo joacă azi, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1, iar echipa noastră are nevoie de victorie pentru a mai spera în salvarea acestei ediții de campionat.

Partida de pe stadionul Viitorul din Ovidiu va începe joi seara, de la ora 20:00. George Găman va oficia jocul de la malul mării.

Dinamo trece printr-o situație unică, în cei 72 de ani de la înființarea echipei de fotbal. Formația antrenată de Adrian Mihalcea, ocupă ultima poziție în ierarhie, cu 17 puncte în dreptul ei, la fel ca și Chindia.

A pierdut ambele meciuri din campionat de la restartul competiției și a cedat cu 3-0 în fața rivalei FCSB în partida din Cupa României.

Actualii jucători, au creat o echipă care nu ne reprezintă. Dinamo este singura care încă nu a obținut vreun punct după încheierea sezonului regulat. Patru puncte o despart acum pe Dinamo de primul loc care asigură evitarea retrogradării.

  • 10 meciuri s-au disputat între Viitorul și Dinamo pe terenul echipei lui Hagi: 2 victorii gazdele, 5 remize, 3 victorii “câinii”

De partea cealaltă, Viitorul Constanţa este lider detașat în play-out, cu 31 de puncte. Dacă va învinge în această seară, echipa lui Gheorghe Hagi se va distanța la 7 puncte de prima urmăritoare, FC Voluntari.

ECHIPE PROBABILE

Viitorul: Tordai – Dussaut, Iacob, V. Ghiță, De Nooijer – A. Ciobanu, M. Dulca, Vl. Achim – G. Ganea, G. Iancu, Rivaldinho.

DINAMO: Piscitelli – Kostrna, Puljic, R. Grigore, Skovajsa – I. Șerban , A. Răuță – Sorescu, Fabbrini, Moldoveanu – Montini.

Lasă un răspuns