„Niciodată Steaua! Sunt ‘câine’ și așa voi muri”. Ahmed Bani, declarație spectaculoasă

Ahmed Mustafa Bani (17 ani, 1,74m), tânărul mijlocaș al celor de la Dinamo, a reușit să marcheze primul gol din cariera de seniori, astăzi, contra celor de la Academica Clinceni, scor 3-1.

Fotbalistul cu origini iordaniene are doar 17 ani. S-a născut pe 22 august 2002, iar acum doi ani a fost în atenţia lui AS Roma, formaţie alături de care s-a şi antrenat o vreme şi care l-ar monitoriza se pare în continuare. Bani evoluează ca mijlocaş stânga sau aripă stânga şi a ajuns la Dinamo în 2019. În actuala stagiune a bifat patru meciuri până la partida de la Clinceni, fără să marcheze vreodată. Golul marcat în poarta Academicii este prima sa reuşită în Liga 1.

După meci, Bani, a explicat cum a reușit să marcheze și s-a arătat optimist în ceea ce privește situația lui Dinamo, care a scăpat de ultima poziție din clasament.

„Sunt foarte fericit că am câștigat acest meci, după atât de multe eșecuri, și sunt sigur că ne va da moral. Ne trebuia victorie ca să ne descătușăm.

Eu zic că lumea poate să vorbească orice despre Dinamo, dar e un club de tradiție, care își va reveni, cu siguranță. Mi-a venit o pasă foarte bună de la Fabbrini și m-am gândit doar că trebuie să marchez”, a spus Ahmed Bani.

Tânărul mijlocaș crescut de Dinamo i-a impresionat pe antrenorii lui Dinamo din acest sezon și a fost luat de Dusan Uhrin în cantonamentul din Spania.

La acel moment, Bani și-a declarat dragostea eternă pentru Dinamo și a promis că nu va merge niciodată la marea rivală.

„Nu știu dacă voi fi noul Dan Nistor, mai am mult de muncit, vom vedea. Am încercat să fur de la toți jucătorii care sunt la echipa mare, fiind jucători foarte buni. De la el îmi plăcea cel mai mult viziunea jocului. Pot spune că o am și eu.

Niciodată Steaua! Sunt câine, voi rămâne câine și voi muri câine. Niciodată n-o să merg la Steaua.

Avem niște fani incredibili și vreau să-i văd la stadion. Ei dau bani de la ei ca să susțină Dinamo și asta spune totul. Având pasiunea asta pentru clubul ăsta minunat, de tradiție. Și eu m-aș înscrie în acest program, doar sunt cu Dinamo de mic, fan înfocat!”, declara Ahmed Bani, în ianuarie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s