Ion Marin nu crede în “remontada” din această seară: “Dinamo trebuie să se concentreze pe campionat”

Ion Marin (64 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, a contribuit la succesul echipei noastre din 2009, când elevii lui Dario Bonetti au întors soarta calificării în grupele Europa League, învingând la penalty-uri Slovan Liberec după ce pierduseră în manșa tur la masa verde.

“Dinamo trebuie să se concentreze pe campionat și să facă tot posibilul să iasă din această situație dificilă. Nu mă gândesc la retrogradare, nici nu iau în calcul așa ceva, că n-aș mai putea să dorm. Nu cred că este posibil să întoarcă rezultatul în Cupa României, după ce au pierdut cu 3-0 acasă, așa că mi se pare normal să odihnească mulți jucători diseară”, a spus Ion Marin la Pro X.

Fostul antrenor al “câinilor” a fost completat de Costel Orac: “Nu mai pot realiza încă o minune, așa cum am reușit noi la Liberec”, a spus actualul sef al departamentului de copii și juniori de la Concordia Chiajna.

  • Pe 27 august se vor împlini 11 ani de la una dintre cele mai răsunătoare întoarceri de scor din istoria echipelor românești în cupele europene. La acea vreme, Dinamo a reușit să se califice în grupele Europa League după o revenire incredibilă în returul cu Slovan Liberec. În meciul tur, “câinii” au pierdut cu 0-3 la masa verde, după ce fanii au invadat terenul, însă manșa secundă avea să fie una de pomină. La acea vreme, Andrei Cristea a deschis scorul în minutul 3, iar Marius Niculae a reușit o dublă în minutele 58 și 82. S-a ajuns la penalty-uri, unde Dinamo s-a impus cu 9-8.

Lasă un răspuns