CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Cosmin Contra înaintea meciului cu Sepsi: “Ne aşteaptă o deplasare grea, dar am speranţa că echipă va arăta mai bine”

Cosmin Contra a declarat înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe că este nefericit din cauza rezultatelor obținute de Dinamo. „Câinii” vin după trei înfrângeri consecutive, iar pentru roș-albi nu se anunță deloc o partidă ușoară cu echipa lui Leo Grozavu.

“Va fi o deplasare foarte grea, în faţa unei echipe care a pierdut un singur meci, în prima etapă cu Craiova. Au trei victorii la rând, un moral ridicat. Se vede că proiectul de la Sepsi este unul serios, se vede că există linişte acolo.

Ne aşteaptă o deplasare grea, dar am speranţa că echipă va arăta mai bine. Munca noastră va da roade. În ultimele patru jocuri am dominat fiecare adversar, dar realitate este că avem trei înfrângeri la rând. Până la urmă rezultatele contează. În ultimele trei jocuri nu am fost foarte inspiraţi, am marcat foarte puţine goluri.

A fost o săptămână foarte grea, e clar că atmosfera nu este foarte bună după trei înfrângeri la rând. Le-am transmis că trebuie să continuăm să muncim. I-am văzut pe băieţi cum se antrenează şi cum vor să schimbe lucrurile.

Le mulţumesc suporterilor, e clar că apreciază munca pe care o depun la Dinamo. Pentru ei muncim zi de zi, pe ei vrem să-i facem fericiţi.

Sunt nefericit că de trei săptămâni nu am reuşit să le dedicăm nicio victorie. Jucătorii sunt afectaţi şi din cauza asta, că nu le putem dedica o victorie”, a declarat Cosmin Contra, în cadrul unei conferinţe de presă.

Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo se joacă sâmbătă, 24 octombrie, de la 21:45

2 gânduri despre &8222;CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Cosmin Contra înaintea meciului cu Sepsi: “Ne aşteaptă o deplasare grea, dar am speranţa că echipă va arăta mai bine”&8221;

Lasă un răspuns