Cosmin Contra: „Mă așteaptă zile grele”

Dinamo merge din rău în mai rău! Echipa lui Cosmin Contra e tot mai departe de play-off, după un nou eșec suferit în Liga 1: 0-2 cu Sepsi.

Cosmin Contra a fost distrus după meciul de la Sepsi și a comentat eșecul suferit de „câini” la Sfântul Gheorghe. Mai mult, la finalul meciului, tehnicianul echipei noastre a avut un discurs nemilos. Și-a criticat în termeni duri propriii jucători, pe care îi acuză de „lipsă de personalitate”, făcând referire în special la jucătorii străini veniți în această toamnă.

„Vreau să le cer scuze tuturor suporterilor dinamoviști! Îmi e rușine să port sigla asta! E inexplicabil ce s-a întâmplat, mai ales că venim după o săptămână în care am analizat foarte bine ceea ce greșisem. Victoria lui Sepsi e meritată, felicitări! Sunt fără cuvinte, n-am ce să iau pozitiv. Am fost o rușine de echipă, n-am ce să iau pozitiv. Nu pot să-mi explic evoluția noastră din această seară.

Adaptarea jucătorilor n-ar trebuie să fie o problemă. Noi am lucrat bine toate aspectele. Arătăm mult mai rău înainte de această pauză decât mă așteptam. Cer scuze tuturor pentru imaginea arătată. Sepsi ne-a dominat din toate punctele de vedere. La nivel de intensitate, la nivel de joc. N-am avut personalitate, ne-a fost frică. Sunt jucători cu o experiență atât de mare și nu reușesc să facă o preluare.

Pentru mine e un mare semnal de alarmă și vom vedea ce se va întâmpla la următorul meci. Prefer să joc cu tineri, decât să bag jucători cu experiență care să n-aibă personalitatea să joace fotbal! Avem jucători care vin din campionate puternice, dar să clacheze în acest fel? Nu-mi găsesc cuvintele!

Nu joacă salariile, din păcate! Dacă ar juca salariile, poate am fi în primele 3 echipe din România. Ei trebuie să intre pe teren și să arate poate cum am arătat cu FCSB”, a spus Contra, la finalul meciului cu Sepsi.

După a patra înfrângere la rând în Liga 1, Contra ia în calcul și o demitere. Mai mult, tehnicianul spune că situația de la club este una agitată, inclusiv cea legată de bani.

”Nu s-a liniștit nicio apă. Din toate punctele de vedere, lucrurile sunt foarte neliniștite. Pentru mine vor fi zile grele, sunt la dispoziția conducerii, orice ar decide să facă. Eu trebuie să găsesc soluții”, a mai spus Contra.

Lasă un răspuns