Cosmin Contra își menține încrederea în proiectul spaniolilor: „Încă mai cred în acest proiect și cred că există bani”

Dinamo are meci greu cu Astra, o altă echipă aflată în mare criză, iar Cosmin Contra se teme pentru postul său. Cu toate acestea, antrenorul își menține încrederea în proiectul spaniolilor, cel puțin la nivel declarativ și a dezvăluit cum a evoluat relația cu spaniolul Pablo Cortacero.

„Cred în proiectul ăsta, fiindcă l-au pus, l-au prezentat frumos. Eu am vrut mereu să vin în România să schimb tot de la bază, să am posibilitate financiară, să schimb mentalitatea copiilor de la academie, să ajungem să vindem și noi jucători la echipele mari din Europa.

Toate lucrurile astea erau atractive. Am zis că vin și ajut la redresarea unui club mare. Eu încă mai cred în acest proiect și cred că există acești bani. Cred că nu-i au cash, sunt investiți undeva. Cu pandemia asta e greu să scoată bani cum și-ar fi dorit. S-au pus, cred, bazele pe anumiți bani, au dificultăți în a-i aduce. Din informațiile mele, bani sunt, există, totul e să ajungă aici.

Nu știu despre Cortacero (dacă are bani, n.r.). Am auzit multe povești. Când a venit ultima dată Pablo în București, am luat masa doar noi amândoi… A plătit el. Dar nu era problemă să plătesc eu, am vrut să o fac eu, însă nu m-a lăsat. Am luat de două ori masa, iar data următoare am achitat eu nota.

El zice că e un om… (dacă este un om bogat, n.r.) Bine, nu știu ce mai înseamnă bogăție în ziua de azi. Are câteva milioane de euro, el zice că le are”, a declarat Cosmin Contra pentru Gsp.

Cosmin Contra a mai spus că speră ca echipa noastră să ”spele” la meciul cu Astra ruşinea eşecului din confruntarea cu Sepsi: ”Mie nu mi-a fost frică niciodată de niciun adversar din România. Atât timp cât echipa e capacitată la maximum. Dacă ar fi să nu câștigăm cu Astra, cineva ar putea să considere că trebuie schimbat antrenorul. Eu nu sunt genul să dau bir cu fugiții. Eu am încredere că pot face treabă la Dinamo, am încredere în munca pe care o pot face la nivel sportiv, dar trebuie să fiu lăsat s-o fac”.