Cosmin Contra pleacă de la Dinamo: „Ambele părți doresc despărțirea”

Cosmin Contra, a anunțat că pleacă de la Dinamo. Tehnicianul de 44 de ani a avut o discuție cu membrii conducerii despre rezilierea contractului, iar cele două părți au aceeași idee, despărțirea.

„Guriță” a anunțat că va renunța la clauza de reziliere din contract și va încerca să ajungă la un acord cu cei din conducerea clubului pentru o despărțire pe cale amiabilă.

„Am avut o discuție cu cei din conducerea, ambele părți doresc despărțirea, dar trebuie să ajungem la o înțelegere. Suntem în negocieri să ne despărțim pe cale amiabilă. Eu conduc antrenamentele până când vom ajunge la o înțelegere.

Am condus azi antrenamentul, o voi face și mâine, îmi voi face treaba ca până acum, profesionist”, a declarat Cosmin Contra, pentru Digi Sport.

Contra a mai spus că se simte trădat de investitorii spanioli și afirmă faptul că echipa noastră se află într-o situație financiară gravă.

„E o situație foarte grea. Nu credeam că va fi la un astfel de nivel de tensiune, dar încerc să mențin corabia pe linia de plutire, să-i fac pe jucători să înțeleagă, dar nu pot intra în capul lor să elimin această presiune. E o situație foarte grea”, a transmis Cosmin Contra.

Lasă un răspuns