Deian Sorescu: ”Ne-am săturat și noi de vorbe”

Dinamo a terminat la egalitate, sâmbătă, scor 1-1, cu Astra Giurgiu, într-un meci restant din etapa a noua din Liga 1 și cele două echipe rămân pe ultimele locuri în clasament.

Deian Sorescu a recunoscut la finalul meciului cu Astra că jucătorii sunt afectați de situația financiară a clubului. Mijlocașul a dezvăluit că se teme inclusiv de o depunctare.

„Un joc greu, am avut mare încredere în noi că vom reuși să câștigăm. Din greșeli și neatenție am fost conduși, mă bucur că am reușit să egalăm. Cred că am meritat pe final și victoria. Dacă ar fi să o luăm ca locul în clasament nu. E foarte greu, au venit foarte mulți jucători. Încercăm să ne iasă jocul, de la meci la meci am crescut, rezultatele nu ne-au ajutat.

Pe mine mă face să zâmbesc că sunt sănătos și pot să joc. De restul se ocupă alți oameni. Îmi e teamă (n.r. – de o depunctare), nu mai am încredere în nimeni și e greu. Ne-am săturat și noi de vorbe. Îi lăsăm pe alții să se ocupe de cealaltă parte și noi încercăm să dăm randamentul 100% pe teren”, a spus Sorescu, la finalul partidei cu Astra.

  • Pentru Dinamo urmează meciul cu FC Voluntari, programat vineri, la ora 20:30.