Noi informații despre stadionul Dinamo: ”Avem clar intenția de a susține construcția stadionului Dinamo”

În 2019, proiectul pentru noul stadion Dinamo a fost sistat, din cauza unor probleme juridice. Arena ar fi trebuit să fie gata pentru EURO 2020 și folosită ca teren de antrenament pentru echipele naționale care vin la București.

Vineri, la recepția stadionului Steaua, prim-ministrul României, Ludovic Orban a vorbit despre stadionul Dinamo și a ținut să le transmită un mesaj fanilor „câinilor”, pe care i-a asigurat de intenția autorităților de a susține construcția stadionului Dinamo.

”Vreau să îi asigur pe suporterii dinamoviști că așa cum s-a investit pentru stadioanele de la Craiova, Steaua, Rapid, avem clar intenția de a susține construcția stadionului Dinamo. Trebuie rezolvate chestiuni juridice, procedurale, pentru a demara construcția”, a declarat Ludovic Orban.

  • În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului din Ștefan cel Mare. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe.
  • Noul stadion Dinamo ar trebui finalizat în 2023 și va avea peste 30.000 de locuri.

Un gând despre &8222;Noi informații despre stadionul Dinamo: ”Avem clar intenția de a susține construcția stadionului Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns