Vin banii la Dinamo? Cortacero face noi promisiuni: „Am trimis 1,5 milioane de euro”

În ziua în care a fost schimbat din funcția de președinte al Consiliului de Administratie de la Dinamo, Pablo Cortacero le face din nou promisiuni dinamoviștilor! Spaniolul susține că a trimis un milion și jumătate de euro pentru salariile angajaților de la Dinamo.

Cum Cortacero nu s-a ținut de cuvânt de mai multe ori, jucătorii și ceilalți angajați de la Dinamo nu mai au încredere în spaniol, care promite încă 5 milion de euro, până la majorarea capitalului social.

„Știu că toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu banii. Vă spun că am trimis 1,5 milioane de euro pentru plata salariilor tuturor, fotbaliști și angajați. Vor mai intrat, tot sub formă de împrumut, până la 5 milioane de euro, până în ziua când trebuie majorat capitalul social.

Toți banii pe care Benel International îi bagă în Dinamo sunt sub formă de împrumut și apoi se vor transforma în capital social. Cei de la DDB trebuie să vină și ei cu un milion de euro și, în aceste condiții, eu zic că bugetul lui Dinamo pentru sezonul anul 2021 este asigurat. Prima tranșă de bani va intra în conturi săptămâna care vine”, a declarat Pablo Cortacero pentru ProSport.

Aceste promisiuni ale spaniolului nu mai sunt băgate în seamă de nimeni de la Dinamo, în contextul în care acesta a mai promis în alte nenumărate rânduri că va vira sume importante de bani, lucru care nu s-a întâmplat niciodată. Dimpotrivă, promisiunile neonorate ale lui Cortacero puteau să ducă la depunctarea echipei din „Ștefan cel Mare”.

La începutul lunii noiembrie, clubul Dinamo a fost somat de către Administrația de Monitorizare din cadrul Federației Române de Fotbal, în vederea achitării datoriilor acumulate până la data de 30 septembrie. Termenul limită stabilit a fost data de 30 noiembrie și, cu câteva zile înainte de acest deadline, Dinamo a reușit să scape de depunctare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s