Claudiu Niculescu revine pe banca tehnică. Un alt dinamovist va fi în staff-ul echipei

Fostul dinamovist, Claudiu Niculescu, în vârstă de 44 ani, a fost instalat, astăzi, în funcţia de antrenor principal al echipei Concordia Chiajna, informează site-ul grupării ilfovene.

„Clubul Sportiv Concordia Chiajna anunţă că noul antrenor al echipei este Claudiu Niculescu. Tehnicianul de 44 ani îi va avea în componenţa staff-ului său pe Cornel Dobre şi Viorel Ferfelea în calitate de antrenori secunzi. Florin Matache se va ocupa cu pregătirea portarilor“, se arată în comunicatul Concordiei.

  • Niculescu se va întâlni cu noii săi jucători, luni, 11 ianuarie. Atunci este programată reunirea lotului în vederea reluării pregătirilor pentru partea a doua a sezonului.
  • Noul tehnician îl înlocuieşte în funcţie pe Florin Bratu. Acesta şi-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna pe 6 noiembrie 2020.
  • Claudiu Niculescu a mai condus în cariera sa de antrenor formaţiile Universitatea Cluj, FC Bihor, Metalul Reşiţa, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, FC Dinamo şi Al-Ta’ee (Arabia Saudită).

Lasă un răspuns