Janusz Gol a rupt tăcerea în presa din Polonia: “Fotbaliştii români s-au săturat”

Dinamo trece în continuare prin momente dificile. Mai mulți jucători au amenințat cu plecarea de la echipă dacă vineri nu se vor achita salariile restante promise de conducere. Dorin Șerdean și Cornel Țălnar s-au întâlnit cu antrenorul Jerry Gane și cu încă cinci jucători pentru a le promite că vineri vor primi două salarii restante.

Unul dintre jucătorii neplătiți, este și Janusz Gol. Mijlocașul în vârstă de 35 de ani, a vorbit pentru presa din Polonia despre situaţia din “Ştefan cel Mare”. Polonezul are unul dintre cele mai mari salarii de la Dinamo, dar nu s-a putut bucura de banii promişi prin contract. Janusz Gol nu a fost plătit, nu se mai bazează pe investitorul Pablo Cortacero, iar de când a venit s-a folosit doar pe banii strânşi de-a lungul carierei.

De asemenea, mijlocaşul a dezvăluit că Juan Camara şi Aleix Garcia nu au revenit, încă, la Dinamo: “Fanii s-au implicat, pentru că au văzut care e situaţia. Au ajutat clubul şi înainte, au cumpărat acţiuni în primăvara trecută. Caută investitori. Sunt de apreciat că fac ceva. Nu mai putem conta pe finanţatorul din Spania (n.r. – Pablo Cortacero).

Juan Camara şi Aleix Garcia nu sunt cu noi încă. Nu cunosc motivele absenţei. Sper că vor reveni şi că vom juca în play-off. Nu e uşor. Din fericire, sunt asigurat din punct de vedere financiar, astfel că situaţia de la Dinamo nu mă afectează atât de rău. Totuşi, fotbaliştii români s-au săturat. Nu e o situaţie în regulă. Vreau să văd ce se va întâmpla în zilele următoare. Dacă nu se schimbă ceva în zilele următoare, voi lua o decizie. Da, acum ne folosim doar de economii. Nu am primit niciun salariu la Dinamo. Aştept, sunt răbdător”, a declarat Janusz Gol pentru publicaţia poloneză Sport.tvp.pl.

  • Janusz Gol are 8 meciuri în naţionala Poloniei, iar de-a lungul carierei a mai jucat la: Polonia – Stal, Belchatow, Legia Varşovia, Amkar Perm şi Cracovia. În Polonia a cucerit titlul cu Legia.

Lasă un răspuns