Hermannstadt – Dinamo 0-2 | “Câinii” au ajuns la două puncte de play-off

Dinamo a debutat cu dreptul în 2021 și au învins pe Hermannstadt, scor 2-0, miercuri seara, într-un meci disputat la Mediaș, în cadrul etapei a 16-a a Ligii I. Neplătiţi cu lunile, elevii lui Jerry Gane au arătat ca o echipă ce poate emite pretenţii la playoff.

Diego Fabbrini a deschis scorul în minutul 29. Mijlocașul italian a marcat din interiorul careului, după un contraatac al alb-roșilor. După doar trei minute, Adam Nemec a înscris ca la antrenament. Atacantul a punctat cu o lovitură de cap, dintr-o centrare a lui Sorescu. Până la finalul primei reprize, Addae a trimis puțin pe lângă poarta tânărului Eșanu.

Portarul dinamoviștilor a avut o intervenție de zile mari în minutul 68. Eșanu a reținut mingea lui Karanovic. Cu șase minute înainte de final, Dinamo a fost aproape de un nou gol. Portarul Figuiredo a respins de sub transversală o minge trimisă de Sorescu, din lovitură liberă, de la marginea careului de 16 metri.

  • În urma acestei victorii, Dinamo a acumulat 25 de puncte și a urcat până pe locul 8, în timp ce Hermannstadt ocupă poziția a 14-a, cu 15 puncte.
  • În următoarea rundă, jucătorii pregătiți de Ionel Gane vor evolua pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, iar echipa sibiană se va deplasa la Clinceni, pentru confruntarea cu Academica.

Lasă un răspuns